Actie "Gentsche gruute kuis"

Geachte ouders

Beste mama en papa

Op vrijdagnamiddag 3 april e.k. zetten we met onze lagere school een actie op in het kader van de “Gentsche gruute kuis” en dit zowel op het schooldomein als in de nabije schoolomgeving. Zwerfvuil opruimen, buurtparkjes proper maken, … het kan allemaal.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn wij op zoek naar tal van vrijwilligers die die namiddag de handen uit de mouwen willen steken en mee willen instaan voor de begeleiding van onze leerlingen. Een viertal begeleiders per klas is een must.

Wil je graag meehelpen, stuur dan een mailtje naar debrug.sec2@gent.be met vermelding van je naam, contactgegevens en eventueel de klas die je graag wil bijstaan, zodat we je enkele dagen vooraf concrete info kunnen bezorgen. Voor alle deelnemers zullen handschoenen en fluohesjes voorzien worden. Ook vuilniszakken en grijpers worden door Ivago ter beschikking gesteld.

Wij hopen op uw enthousiaste bereidwilligheid!