Inschrijvingen

De elektronische aanmelding voor alle Gentse basisscholen start op vrijdag 02/02/2018 om 12 u en eindigt op vrijdag 23/02/2017 om 12 u stipt.

Deze aanmeldingsperiode is voor alle kinderen geboren in 2016 die volgend schooljaar voor de eerste keer naar school mogen, voor oudere kinderen die volgend schooljaar van school veranderen en kinderen waarvan een broer of zus reeds leerling is in de basisschool of een ouder werkt in de basisschool en niet in 2016 geboren zijn.

In deze periode hebt u het recht uw kind op de school of de scholen van uw keuze aan te melden via het centrale aanmeldingsregister van het Lokaal Overleg Platform www.meldjeaan.gent.be.

Opgelet, de aanmelding is op zich nog geen inschrijving.

Vanaf 02/03/2018 worden de resultaten bekend gemaakt. U krijgt dan een mail met een toegangsticket voor onze school of met een toegangsticket voor een andere school en een weigering voor onze school.

Vanaf 05/03/2018 kan u uw zoon/dochter inschrijven tijdens de schooluren.

Meer info over de aanmeldingsprocedure via www.meldjeaan.gent.be.

Wenst u een rondleiding op onze school, dan mag u langskomen tijdens de schooluren (van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 15u30).